ÚJJÁSZÜLINAPI 50%-os akció május 30-ig, az én szülinapomig! :)

Szeretnél feszültségmentesen, felszabadultan élni?

Találjuk meg együtt a feszültség okát!

Hogyan?

Fő célom, hogy helyes mozgásmintákat tanítsak, hogy megelőzzük a degeneratív, kóros elváltozásokat a testedben.

A gerinc elasztikus egyensúlyának elérését tanuljuk, és hogy hogyan tudjuk megtartani ezt a hétköznapokban és bármilyen sportban egyaránt.

Mi az az NMPT?

AZ NMPT egy nagyon céltudatos prevenciós edzés, amely a testből igyekszik kivenni azokat a rossz működéseket, melyek a későbbi degenerációk előidézésében részt vesznek. Az NMPT nagyon egyszerű, de nagyon mélyre vezet. A degeneratív gerincbetegségek egyik fő okaként szolgáló kóros mozgásminták felismerését és korrekciójának a gyakorlatát tanítja meg, ezáltal nagy segítséget nyújt a gerinc és egyéb mozgásszervi betegségek megelőzésében.

Mit tartalmaz az NMPT alap oktatócsomag?

14 videót
30 perc elméleti anyagot
90 perc gyakorlati feladatot
60 perces állapotfelmérést
60 perces konzultációt

  Az oktatást vezeti: Biró Anikó

  20 éves szakmai tapasztattal rendelkező diplomás szakedző, NMPT instruktor, pilates és jóga oktató, fascia tréner.

  Mottóm: Mozgasd magad természetesen!

  Hogyan vehetsz részt a programban?

  Az e-mail címed alapján fogok neked engedélyt adni a privát YouTube videókhoz.

  De csak akkor tudod majd megnézni a videókat, ha van GOOGLE FIÓKOD, és be vagy jelentkezve azon az eszközön, ahol néznéd a videókat.

  Ha nincs GOOGLE fiókod, segítek létrehozni. 

  Pontos, részletes leírást adok e-mailben, hogyan végezd a feladatokat, vagy csatlakozhatsz egy zárt facebook csoporthoz is, ahol leckék formájában találod a feladatokat.

  Mennyibe kerül?

  5.000,- ft május 30-ig, utána 10.000,- ft.

  Az alábbi bankszámlára fizesd be kérlek a csomag díját. Fontos, hogy a közleménybe írd be az adatlapon szereplő nevet.

  Biró Anikó – OTP 11773535-04089144

  Van egy különleges 2az1-ben akció az activelife (staminapilates.hu) oldalon. Ha szeretnél ajándékba egy Fascia Tréninget is az NMPT-hez, akkor jelentkezz ott!

  Csak saját felelősségre vedd igénybe az oktatást! Ha bármilyen sérülésed, vagy gerincsérved van, előtte kérd kezelőorvosod tanácsát!

  Az oktatásnak a prevenció, nem a rehabilitáció a célja!

  Küldd el nekem a neved:
  Címed:
  Telefonszámod:
  E-mail címed:
  Hogyan szeretnéd megkapni a feladatokat?
  Facebook zárt csoportba szeretnék csatlakozni, mert a közösség motivál.
  E-mailben szeretném megkapni a feladatokat.
  Mindkettőt szeretném.
  Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és

  Elérhetőségeimen keress, ha kérdésed van:

  Biró Anikó

  +36304938891

  staminapilates@gmail.com

   

  Vélemények:

  "Nem csak a tartásom lett jó, de az NMPT-nek is köszönhetően gyorsabban tudok futni. Ugyanis a homlok, fej, nyak, tarkó, vállak amikor rendben állnak nem lehet görnyedve futni. Tudod olyan “osonósan”. Így aztán nem csak a felsőtest de az alsó is rendben van. Emelem a térdem, ettől nő a lépés távolsága és nő a sebesség. Mióta ezt felfedeztem a 10 km es vagy hosszabb edzéseket az előírt 6:02-6:07 es átlagnál jóval gyorsabban 5:42-5:47 re végzem el. Köszi Ancsiiii ????????" Czérna Tündi

  "Nagyon gyorsan megkedveltem Anikó új "tornáját" az NMPT-t.  Egy tudatos mozgásforma, amely megtanította, újraprogramozta  a testemet az izmokat és a mozgásomat. Eleinte járás közben, a számítógépnél, vagy egyszerűen csak álldogálás közben többször kellett emlékeztetni a testemet a tanultakra és a helyes testtartásra, de meglepő módon nagyon gyorsan sikerült. A nyújtások a felépített gyakorlatsorok hihetetlen mozgás élményt adnak és nagyon gyorsan elsajátíthatók.

  Az NMPT segítségével  fel tudom ismerni a testem jelzéseit és megfelelő nyújtással szinte azonnal tudok lazítást adni az izmaimnak. Hála és köszönet, hogy megtanítottad ezt a módszert!"

  Horváthné Molnár Katalin

  "20 éve küzdök nyak, hát és vállfájdalommal, amit heti rendszerességű gyógymasszázs segítségével próbálok enyhíteni. Az évek folyamán sokféle mozgásformát kipróbáltam, melytől javulást reméltem, a teljes fájdalommentességet sajnos azonban nem sikerült elérnem. Amit mindig is tudtam, hogy az ülőmunka nincs jó hatással a tartásomra, a stresszes életvitel pedig hozzájárult az állandó görcsösség, merevség érzéséhez minden egyes porcikámban.

  Arra a szóra, hogy lazítás soha nem reagált a testem. Tudtam, hogy a javulás érdekében tett lépéseim csak tüneti kezelések voltak, a valódi okot azonban nem tudták megszüntetni. Mindaddig, amíg nem hallottam az NMPT módszerről, nem is sejtettem, hogy a gyógyulás, javulás elérésének lehet egy sokkal mélyebb mozgatórugója is. Hogy az évek folyamán kialakult rossz mozgásminták megszüntethetők és újra tanítható a testnek, (a helyes minták rendszeres gyakorlásával) hogy érezheti magát a terhek alól ismét felszabadultnak.

  Az Anikóval eltöltött órák után, én ezt tapasztalom. A testem működését a jó irányba kezdtük vezetni, egyre többször érzem magam, már nem csak az órákat követően, hanem a hétköznapokon is ellazultnak. Fájdalmaim megjelenésekor elvégzem a – rendkívüli mélysége miatt, egy külső megfigyelő számára szinte nem is látható – feladatokat, nyújtásokat, amik után fellélegzem. Szép lassan érzem, ahogy újra a jó mozgásminták válnak természetessé a testem számára és ahogy egyre kevésbé szenvedek már nyaki és vállfájdalmaktól.

  Ezért az érzésért pedig nagyon hálás vagyok! :)" 

  Pauska Eszter