Hírlevél

Facebook

Online képzés

Egy történettel kezdek a DXN Sunya könyvből:

"Nagyon fontos, hogy az ember kiürítse minden tudását, hogy megtudhassa azokat a dolgokat, amelyeket még nem ismer. Hagy meséljek el egy zen történetet egy olyan tanítványról, aki meglátogatott egy mestert, hogy többet tudjon meg a zenről.”

„Egyszer, régen, élt egy bölcs zen mester. Neve messze ismert volt, az emberek sokszor kérték a tanácsát és a bölcsességére támaszkodtak. Sokan mentek el hozzá és kérték, hogy világosítsa fel őket a Zen útján. Ritkán utasított el bárkit is. Egy nap, egy gazdag befolyásos ember, (talán egy magas rangú kormánytisztviselő, vagy egy gazdag kereskedő) meglátogatta a mestert, miután sok jót hallott róla.

Azért jöttem ma, hogy megkérjem, tanítson meg nekem a Zen-ről mindent. Nyissa meg elmém a megvilágosodás előtt ” - kérése parancsnak hangzott, de talán csak a hangneme vagy a beszédmódja volt az oka.

A zen mester kedvesen elmosolyodott, és azt mondta, hogy egy csésze tea mellett tudják megbeszélni a dolgot. Amikor felszolgálták a teát, a mester töltött egy csészével belőle látogatójának. Öntötte és öntötte, a tea pedig egészen a csésze pereméig emelkedett, és elkezdett kiömleni az asztalra, végül pedig a gazdag ember ruhájára.

A látogató felkiáltott. „Elég már! Mindenfelé kiönti a teát! A ruhám is koszos lett tőle. Hát nem látja, hogy tele van a pohár? - dühe nyilvánvaló volt.”
A mester abbahagyta az öntést, és a vendégére mosolygott: „Olyan vagy, mint ez a teáscsésze. Annyira tele van, hogy már nem lehet többet hozzáadni. Gyere vissza hozzám, ha üres lesz a csészéd. Gyere vissza üres elmével.”
Kócsó László őszintén és természetesen beszél az MLM-mel kapcsolatos hiedelmekről, félelmekről, és tényekről...
Ha nyitott vagy egy másfajta, őszinte kommunikációra, mint amit eddig megszoktál, akkor szeretettel ajánlom ezt a 6 részes videósorozatot, ami képes megváltoztatni az életed, elérni a céljaid!
Hogyan indítsd el a DXN vállalkozásod?
2022.01.21 14:21
1. rész - Add el magadnak az üzletet!

2022.01.21 14:39
2. rész - Ki a célcsoportod?

2022.01.21 14:43
3. rész - Hogyan mutasd be a DXN üzletet hatékonyan másoknak?

2022.01.21 14:47
4. rész - Bevétel optimalizálási stratégia

2022.01.21 14:49
5. rész - Mihez kezdj az új belépőiddel?

2022.01.21 14:50
6. rész - Tudod, hogy mekkora lehetőség van a kezedben?

Honlap készítés