Hírlevél

Facebook

Miért a DXN?

Miért a DXN?

Hogyan kapcsolódik össze a MEDITÁCIÓ, a TESTMOZGÁS és a DXN?
Így alkot egységet a SZELLEM, a LÉLEK és a TEST.
Ha egészségesen tápláljuk a testünket, ha természetesen, folyamatosan mozgunk és nem GOND-olkozunk, akkor megtapasztalhatjuk a teljes HARMÓNIÁT és a fejlődést.
Idézet a Sunya könyvből:
„Az élet célja a béke és a jólét.”
- Ven. Nagajiva zen mester
Sunya az emberiség legnagyobb ajándéka India nagy mestereitől. Ez maga az eszköz, amely a békéhez és a jóléthez vezet. Mindig emlékezz - Sunya a DXN és a DXN a Sunya. Ugyanannak az érmének mindig két oldala van. A DXN az érme jóléti oldala, Sunya pedig maga a béke. Csak akkor változtathatjuk meg magunkat és a körülöttünk lévő világot, ha a jólét békére épül...”

 

A DXN a világ legnagyobb Ganoderma vállalata.

 

Kedvező áron, minőségi termékeket kínálunk.

 

Az első közvetlen értékesítéssel foglalkozó cég, amely bevezette a “One World One Market” koncepciót, mellyel egyetlen Tagsággal a világ bármely országában vállalkozhatsz, és megkapod a nemzetközi bónuszod.

 

Saját ültetvényeink vannak, gyártó kapacitásunk és magunk szervezzük a termékek marketing támogatását, valamint a termékek értékesítését is.

 

A DXN tisztességes, kölcsönösen előnyös marketing tervet kínál; az alsóvonalaid fejlődése esetén, a te bónuszod is növekszik.

 

Elismerések világszerte.

 

Egy cég, amely segít az egészség megőrzésében, a pénzügyi függetlenség megteremtésében és a személyes célok elérésében; ezáltal javítva az életminőséget.

 

És a legfontosabb, mert ezzek a céggel, ezekkel a termékekkel, bárki meg tudja csinálni!

Honlap készítés