Hírlevél

Facebook

deepWORK®

Mi is az a deepWORK®?
A deepWORK® ötvözi a bodyART® és az IRON SYSTEM® mögött rejlő tudást. Atletikus, intenzív, ugyanakkor egyszerű, különleges és más ismert mozgásprogramoktól meglehetősen eltérő edzésforma.
Csoportosan, mindenféle eszköz nélkül végzett holisztikus, funkcionális tréning. Minden sportág legjavából építkezik, egyszerű, intenzív, egyedülálló és teljesen más, mint az eddig ismert módszerek. Az öt elemre (föld, fa, tűz,fém és víz) épül, rendkívül intenzíven mozgatja át a testet és rengeteg pozitív energiával tölt fel!
A deepWORK® kitalálója Robert Steinbacher. A mozgássorokat úgy fejlesztették ki, hogy a megfelelő légzésgyakorlatokkal kombinálva mindig együtt jelenjen meg bennük az erősítés és a nyújtás, azaz a feszültség és a relaxáció.
A deepWORK® órák különböző szakaszokból állnak, amelyeknek az öt természeti elem – föld, fa, tűz, fém és víz – az alapja. Ezek más-más energiaforrásokat képviselnek.
A deepWORK® óra egyes szakaszainak végén a résztvevők energiaszintje jelentősen visszaesik. Ez az a technika, amelyre meditációs terápia, az úgynevezett dinamikus meditáció is épít. Ezt a főként távol-keleti gyökerekkel rendelkező gyógymódot depresszióban, rákban vagy pszichoszomatikus betegségekben szenvedő egyéneknél alkalmazzák.

A deepWORK® tréning közben jól egyesül a mentális és a cardio hatás, amely segít, hogy elérd korlátaidat a józan ész határain belül.

A deepWORK® tréninget világszerte nagy rajongás kíséri, a komplex mozgás és a hihetetlen élmény átélésének köszönhetően.

Koncentráció és ellazulás egyben, háttérben mély ritmusok állnak, amelyek segítenek az erőkifejtésben, és az érzelmek kiengedésében.

A deepWORK® segít, hogy saját határaink fölé kerekedjünk. A legkomplexebb hatású funkcionális tréningnek tartják.

A fitnesz evolúció legutolsó állomása, és az alakformálás csúcsa!

-100% zsír égetés

-feszültség oldás

-megtanít kiengedni

-fizikai tréning

-mentális tréning

-megismerteti a saját határainkat

-érzelmi töltés és kiengedés

-csúcs élmény átélése.

 

Honlap készítés