Hírlevél

Facebook

Most jársz itt először?

Sokéves tapasztalatom és meggyőződésem, hogy állapotfelmérés, célkitűzés és tervezés nélkül nem érünk el eredményeket.

Ezért kialakítottam egy rendszert, a fejlődésed útját, amiből nem engedek, a lépcsőfokokat be kell tartani a saját érdekedben, hogy ne kudarc, hanem sikerélményed legyen. :)

0. lépés - egyszerűen sétálj helyesen, naponta legalább 30 percet. Állapotfelmérés nélkül is eljöhetsz velünk az erdőbe az Integrált Fascia Tréningre. Ha eljössz, megkapod az oktató videókat is, hogy könnyebben megjegyezd a feladatokat.

1. lépés – állapotfelmérés

Megnézzük, leteszteljük vannak-e rossz mozgásmintáid, amik, ha így maradnak, kórós elváltozásokat, fájdalmakat okozhatnak bármilyen hétköznapi tevékenység és sport során. Ha igen (ami sajnos elég valószínű), akkor azokat először korrigáljuk. Megnézzük, hogy min tud segíteni ez a módszer, és mikor nem ajánlom az NMPT-t.

Betekintést nyersz abba, hogyan foglalkozom veled, tapasztalod milyen egyszerű de nagyszerű ez a módszer, így könnyebben döntést tudunk hozni mindketten, hogy tudunk-e együtt dolgozni a közös sikerünk érdekében.

Az oktatásnak a prevenció, nem a rehabilitáció a célja!

Fontos! Nem végzek egészségügyi kezeléseket. Ha tünetekkel rendelkező sérves ember vagy, keress fel egy ADT-s kollégát, majd a gyógyulás után gyere vissza a mozgásminták korrekciójáért, hogy ezzel a további gerinces mozgásszervi problémákat megelőzhessük.

2. lépés – korrekció, a test újraprogramozása, NMPT

Jelentése - természetes mozgásminta tréning

Egy teljesen modern, minden mástól eltérő, végtelenül gyakorlatias prevenciós rendszer. 

FŐ CÉLUNK A GERINC ELASZTIKUS EGYENSÚLYÁNAK ELÉRÉSE és megtartása a hétköznapi életben és bármilyen sportban egyaránt.

Hányszor kell NMPT órán részt venni?

Átlagban 7 alkalom elég a testnek az újraprogramozáshoz, de 2-3 naponta kell ismételni, különben az idegrendszer elfelejti, és minden egyes alkalommal a nulláról indulunk, és nem haladunk semerre…

Változás csak akkor lesz, ha felelősséget vállalsz a testedért, következetesen teszel az egészségedért és beépíted a mindennapi életbe az NMPT technikát. Fontos az életmód és a probléma közötti összefüggés megértése is, aminek a felismerésében szintén segítek.

Csak úgy tudok segíteni, ha biztos, hogy te is beleteszed a munkát!

Létrehoztam egy kurzust, amely 5+1 (ingyen) alkalmas NMPT órát tartalmaz.

PLUSZ 12 órán belül ajándékba kapsz a kurzushoz 14 videót, amiben van elméleti oktatás, és 90 percnyi gyakorlati feladat. Így akár minden nap tudsz ismételni a tartósabb eredményért!

Rögtön egyeztetjük mind a 6 alkalom időpontját 2-3 naponta, hiszen csak az tud megvalósulni, amit tervezünk. Választhatsz kiscsoportos foglalkozást is, vagy személyes törődést, egyéni foglalkozást is.

3. lépés – folyamatos gyakorlás

Az idegrendszernek a teljes beépüléshez 2 hónap szükséges. Csatlakozz a haladó csoportokhoz, és hozd ki magadból a legtöbbet Stamina FLOW óráimon.

4. lépés – növeljük az intenzitást

Ha már annyira felszabadultak az energiáid, hogy gyorsabb, dinamikusabb, izzasztóbb órára vágysz, a deepWORK lesz a te mozgásformád.

 

Majd kattints a naptár ikonra, ami itt van bal oldalt, de előbb olvasd el, hogyan tudsz vásárolni, és hogyan használd a foglalórendszert. :)

Ha haladó vagy, akkor válaszd a FOGLALÁS MEGKEZDÉSE gombot. Válassz először óratípust, majd időpontot. Regisztrálj fiókot, vagy egyszerűen kösd össze a Facebook profiloddal a Salonic rendszert. Ha bérletes vagy, így tudjuk követni mindketten, hogy hol tartasz.

Kezdőként akkor válaszd ezt a funkciót, ha csak a Fascia Tréningre szeretnél jönni az erdőbe.

Előny, ha kitöltöd a születési dátumod, kapsz szülinapi 50%-os kedvezményt az aznapi órából, szóval érdemes. :) 

Ha még nem voltál nálam, akkor kattints az UTALVÁNYOK gombra. Ennek a gombnak a nevét és funkcióját nem tudtam megváltoztatni, de itt vannak a bérletek, csomagok. Kéri majd, hogy kinek szeretnéd ajándékozni az utalványt, de oda nyugodtan írd a saját nevedet, mert megérdemled! Hacsak nem tényleg másnak szánod. :) Viszont csak ott tudsz telefonszámot megadni, kérlek írd be, hogy fel tudjalak hívni időpontegyeztetés miatt. Nem kell még bemenned az időpontfoglalás menübe.

Válaszd a számodra megfelelő csomagot, majd FIZESS egyszerűen és biztonságosan BANKKÁRTYÁVAL, a számlát automatikusan kapod e-mailben.

Ha kérdésed van, hívj!

Szeretettel várlak :)

Mottóm: Mozgasd magad természetesen, fejlődjünk együtt, szabadon!

Honlap készítés