Hírlevél

Facebook

NMPT

Óriási segítséget kaptuk Bene Mátétól, az NMPT módszer megalkotójától! 
 
Küldött egy fél órás tájékoztató videót, ami megmutatja az NMPT hátterét és a legfontosabb tudnivalókat.
 
Fontos:
A videó NEM a gyakorlatokat tanítja meg, és nem tudja helyettesíteni az egyéni oktatást. Azt mutatja meg, hogy MIÉRT ÉS HOGYAN ÉRDEMES KÖVETNED AZT, amit az (online) órákon, videókon kérek tőled.

NMPT

NMPT jelentése - természetes mozgásminta tréning

Egy teljesen modern, minden mástól eltérő, végtelenül gyakorlatias prevenciós rendszer. 

FŐ CÉLUNK A GERINC ELASZTIKUS EGYENSÚLYÁNAK ELÉRÉSE és megtartása a hétköznapi életben és bármilyen sportban egyaránt.

A gyerekek többsége bekerülve az iskolapadba és szüleik mobiltelefonját használva, 7 éves korukra tartáshibásak leszek. A testünk ehhez sajnos nagyon gyorsan alkalmazkodik. Idegrendszerünk kénytelen új izmokat, új mozgásmintákat létrehozni azért, hogy továbbra is tudja használni a testet. Ez persze egyre jobban terheli az ízületeket, és újabb rossz mintákat kénytelen kialakítani.

A kis multufidus izmocskák (amelyek a gerinc stabilitásáért felelősek) ülés közben inaktívvá válnak, és 3 óra (!!!) után mérhető gyengülést mutatnak. Számolj egy kicsit, hány éves vagy, és hány órát ültél az iskolában, a munkahelyeden....

AZ NMPT egy nagyon céltudatos prevenciós edzés, amely a testből igyekszik kivenni azokat a rossz működéseket, kóros mozgásmintákat, amelyek a későbbi degenerációk előidézésében vesznek részt. Az NMPT nagyon egyszerű, de nagyon mélyre vezet. Korrekciós gyakorlatokkal természetes mozgásmintákat ad a testnek. 

Ez a megoldás hatékonyan illeszthető szinte az összes jógastílussal, pilatessel...

A célunk az, hogy egy viszonylag limitált (egyéntől függően kb. 7 alkalom) NMPT gyakorlás után az emberek a leghamarabb a sportba, jógába vezethetők legyenek, és így már egy tisztább mintával, pontosabb testtudattal gyakorolhassák az. 

Gyere, és próbáld ki:

Olvasd el itt, hogyan kezdjük!

NMPT

 

 

 

Honlap készítés