Hírlevél

Facebook

Naptár

2020. Szeptember
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 

NMPT

NMPT

NMPT jelentése - természetes mozgásminta tréning

Egy teljesen modern, minden mástól eltérő, végtelenül gyakorlatias prevenciós rendszer. 

FŐ CÉLUNK A GERINC ELASZTIKUS EGYENSÚLYÁNAK ELÉRÉSE és megtartása a hétköznapi életben és bármilyen sportban egyaránt.

A gyerekek többsége bekerülve az iskolapadba és szüleik mobiltelefonját használva, 7 éves korukra tartáshibásak leszek. A testünk ehhez sajnos nagyon gyorsan alkalmazkodik. Idegrendszerünk kénytelen új izmokat, új mozgásmintákat létrehozni azért, hogy továbbra is tudja használni a testet. Ez persze egyre jobban terheli az ízületeket, és újabb rossz mintákat kénytelen kialakítani.

A kis multufidus izmocskák (amelyek a gerinc stabilitásáért felelősek) ülés közben inaktívvá válnak, és 3 óra (!!!) után mérhető gyengülést mutatnak. Számolj egy kicsit, hány éves vagy, és hány órát ültél az iskolában, a munkahelyeden....

AZ NMPT egy nagyon céltudatos prevenciós edzés, amely a testből igyekszik kivenni azokat a rossz működéseket, kóros mozgásmintákat, amelyek a későbbi degenerációk előidézésében vesznek részt. Az NMPT nagyon egyszerű, de nagyon mélyre vezet. Korrekciós gyakorlatokkal természetes mozgásmintákat ad a testnek. 

Ez a megoldás hatékonyan illeszthető szinte az összes jógastílussal, pilatessel...

A célunk az, hogy egy viszonylag limitált (egyéntől függően kb. 7 alkalom) NMPT gyakorlás után az emberek a leghamarabb a sportba, jógába vezethetők legyenek, és így már egy tisztább mintával, pontosabb testtudattal gyakorolhassák az. 

 

NMPT

 

Olvasd el Bene Máté - A Bene Gerincakadémia létrehozójának és az NMPT megalkotójának cikkét:

NMPT - a gerincsérv és a degeneratív mozgásszervi betegségek új prevenciós útja

 

 

Honlap készítés