Hírlevél

Facebook

Vélemények

"Nem csak a tartásom lett jó, de az NMPT-nek is köszönhetően gyorsabban tudok futni. Ugyanis a homlok, fej, nyak, tarkó, vállak amikor rendben állnak nem lehet görnyedve futni. Tudod olyan “osonósan”. Így aztán nem csak a felsőtest de az alsó is rendben van. Emelem a térdem, ettől nő a lépés távolsága és nő a sebesség. Mióta ezt felfedeztem a 10 km es vagy hosszabb edzéseket az előírt 6:02-6:07 es átlagnál jóval gyorsabban 5:42-5:47 re végzem el. Köszi Ancsiiii ????????" Czérna Tündi

"Nagyon régen volt ilyen fájdalommentes, mondhatni jó futásom, mint ma. ???????????????? ???????????????? Köszönöm neked"

Vámosi Zsófi

 

 

"Nagyon gyorsan megkedveltem Anikó új "tornáját" az NMPT-t.  Egy tudatos mozgásforma, amely megtanította, újraprogramozta  a testemet az izmokat és a mozgásomat. Eleinte járás közben, a számítógépnél, vagy egyszerűen csak álldogálás közben többször kellett emlékeztetni a testemet a tanultakra és a helyes testtartásra, de meglepő módon nagyon gyorsan sikerült. A nyújtások a felépített gyakorlatsorok hihetetlen mozgás élményt adnak és nagyon gyorsan elsajátíthatók.

Az NMPT segítségével  fel tudom ismerni a testem jelzéseit és megfelelő nyújtással szinte azonnal tudok lazítást adni az izmaimnak. Hála és köszönet, hogy megtanítottad ezt a módszert!" 

Horváthné Molnár Katalin

"20 éve küzdök nyak, hát és vállfájdalommal, amit heti rendszerességű gyógymasszázs segítségével próbálok enyhíteni. Az évek folyamán sokféle mozgásformát kipróbáltam, melytől javulást reméltem, a teljes fájdalommentességet sajnos azonban nem sikerült elérnem. Amit mindig is tudtam, hogy az ülőmunka nincs jó hatással a tartásomra, a stresszes életvitel pedig hozzájárult az állandó görcsösség, merevség érzéséhez minden egyes porcikámban.

Arra a szóra, hogy lazítás soha nem reagált a testem. Tudtam, hogy a javulás érdekében tett lépéseim csak tüneti kezelések voltak, a valódi okot azonban nem tudták megszüntetni. Mindaddig, amíg nem hallottam az NMPT módszerről, nem is sejtettem, hogy a gyógyulás, javulás elérésének lehet egy sokkal mélyebb mozgatórugója is. Hogy az évek folyamán kialakult rossz mozgásminták megszüntethetők és újra tanítható a testnek, (a helyes minták rendszeres gyakorlásával) hogy érezheti magát a terhek alól ismét felszabadultnak.

Az Anikóval eltöltött órák után, én ezt tapasztalom. A testem működését a jó irányba kezdtük vezetni, egyre többször érzem magam, már nem csak az órákat követően, hanem a hétköznapokon is ellazultnak. Fájdalmaim megjelenésekor elvégzem a – rendkívüli mélysége miatt, egy külső megfigyelő számára szinte nem is látható – feladatokat, nyújtásokat, amik után fellélegzem. Szép lassan érzem, ahogy újra a jó mozgásminták válnak természetessé a testem számára és ahogy egyre kevésbé szenvedek már nyaki és vállfájdalmaktól.

Ezért az érzésért pedig nagyon hálás vagyok! :)" Pauska Eszter

Honlap készítés